Opvulzand brekerzand zandbakzand

Aanvulzand of Opvulzand

Om u nog beter van dienst te zijn heeft klinkerconcurrent.nl zand opgenomen in het assortiment. Brekerzand, opvulzand en zandbakzand tegen de scherpste prijs, natuurlijk.
Brekerzand, opvulzand en zandbakzand zijn er in verschillende kwaliteiten en de daarbij behorende prijzen. Bij klinkerconcurrent.nl krijgt u de beste kwaliteit zand voor de scherpste prijs.
Het zand van Klinkerconcurrent.nl is natuurlijk zand, het is milieuvriendelijk en schoon. Daarmee bedoelen we dat er geen klei, organische resten of leem inzit. Dit is belangrijk want bijvoorbeeld moet opvulzand goed waterdoorlatend zijn, zo heeft u minder kans op plassen op uw straat. Zandbakzand moet een laag ijzergehalte hebben, daardoor geeft het niet geel af en brekerzand moet wat grover zijn zodat het zich goed nest tussen de gebakken klinkers.

Levering van brekerzand, opvulzand of zandbakzand

Wij leveren uw brekerzand bij u af volgens afspraak in bigbags. Een bigbag bevat 1 m³ zand. Afhankelijk van de oppervlakte en de hoogte die u moet aanbrengen kunt u uitrekenen hoeveel m³ u nodig heeft. Bel ons, wij adviseren u graag!