Grote voorraad

Meer dan 5000 m² op voorraad! Verschillende partijen gebakken klinkers. Kies voor een gebakken klinker met een warme uitstraling voor absoluut de laagste prijs. We hebben deze voorraad vanaf begin dit jaar opgebouwd uit verschillende renovatiewerken uit Amsterdam, we willen er nu graag vanaf bel ons of kom langs om te onderhandelen wij weten zeker dat als u kiest voor een gebakken klinker om uw oprit of terras te verharden dat wij u uitstekend kunnen helpen ! Er komt geen voorraad meer bij dus wacht niet te lang dit is uw kans om voor een zeer lage prijs een authentiek gebakken klinker aan te schaffen.

Wie is klinkerconcurrent.nl?

Wij zijn een compact bedrijf met twee opslaglocaties in Amsterdam dat al meer dan 19 jaar ervaring heeft in de handel in oude stenen, voorheen leverden wij alleen aan groothandel. Nu leveren wij voor groothandelsprijzen aan particulieren. We kunnen snel en flexibel zijn, snel leveren en eerlijk ! U bent van harte welkom bij een goed kop koffie kunnen we uw wensen bespreken. Geen extra kosten voor pallets, indien u meer nodig heeft dan 100 m² berekenen wij u geen transportkosten.

 

 

Eigen opslag en eigen voorraad!

Onze opslag zit aan de Oostzeeweg 7 in Amsterdam, in de westpoort, zeer makkelijk toegankelijk via de nieuwe snelweg A5.

Openingstijden

Bel of mail ons voor een offerte.
Telelefoon 020-7714432 / 0651233209 of mail info@klinkerconcurrent.nl

Vragen & Contact