Waaltjes Oranje Nassaulaan

 33,00

Dit is echt een op=op partij, deze waalformaten komen nooit meer te koop, ze zijn onder de huidige verharding van de Oranje Nassaulaan, nabij het Vondelpark te Amsterdam tevoorschijn gekomen na 150 jaar voor het daglicht verborgen te zijn geweest.

Unieke waaltjes

Indien u een bestrating zoekt met een zeldzaam karakter, kom dan kijken. De waalformaten liggen op ons opslag terrein aan de Oostzeeweg te Amsterdam, doordat het zo vlakbij is zijn de transportkosten laag gebleven zodat we een scherpe prijs kunnen berekenen. Dit is echt een lage prijs voor de kwaliteit die u krijgt, de stenen zijn bikkelhard, niet te krom, zoals dat vaak met oude walen het geval is, en de kleur is zeer boeiend, van dieppaars naar lichtgeel en van donkerrood naar lichtbruin. Voor het paletteren brengen wij € 2,50 in rekening.

Bereken

Help Tekst
Help Tekst
Help Tekst

Help Tekst
Help Tekst
Help Tekst

Dit is echt een op=op partij, deze waalformaten komen nooit meer te koop, ze zijn onder de huidige verharding van de Oranje Nassaulaan, nabij het Vondelpark te Amsterdam tevoorschijn gekomen na 150 jaar voor het daglicht verborgen te zijn geweest. Unieke waaltjes Indien u een bestrating zoekt met een zeldzaam karakter, kom dan kijken. De […]

Afmetingen 20 x 5 x 8 cm
Kleur

Aantal stenen per m²

m² per pallet

kg per m²

kg per pallet