74 + 9 =
4 maart
oude waalformaten

we hebben 35 m² oude walen bestelt en binnen twee dagen zijn ze netjes op pallets bezorgd we zijn zeer tevreden over de stenen en service.

9 maart
snelle levering

Zoals afgesproken de bestelde stenen snel en perfect bezorgd...wij kunnen aan de slag!!

18 maart
Verzakking tuin

Zeer goede ervaring. Wonen aan de Rijn is leuk, maar het water zorgde wel voor een plotselinge flinke verzakking . Dit was gelukkig in no time verholpen. Door de goede bereikbaarheid en snelle levering van het zand en de benodigde stenen, kan ik weer mijn visstoel neerzetten en veilig mijn sloep instappen. Super gedaan jongens.

23 maart

Zeer tevreden over de service en vooral over het nakomen van jullie afspraken. Prijzen goed en service goed, ik heb eindelijk de juiste adres gevonden.

23 maart
Kinderhoofdjes

Ik had van het weekend met spoed een partij kinderhoofdjes nodig. Door de goede bereikbaarheid en goede communicatie, was mijn probleem snel opgelost. Echt super gedaan jongens.

27 maart

Na vele zoek acties,kwam ik eindelijk de klinker concurrent tegen.En zag dat ze alles hadden waar ik naar zocht,want voor mij is kwaliteit heel belangrijk.En ik was niet alleen over de stenen tevreden,ook de mensen die mij hebben geholpen krijgen een dikke tien van me.NOGMAALS BEDANKT

20 september
Waaltjes

We hebben 120m² waaltjes laten leveren en werden keurig op pallets op afgesproken tijd geleverd. De waaltjes zijn bijzonder mooi en we hebben de service als zeer positief ervaren.

20 september
Afspraak is afspraak!

Op zoek naar de juiste steen voor onze voor en achtertuin. Gevonden bij de Klinkerconcurrent. Volgens afspraak in twee leveringen. Extra pallets volgende dag geleverd. Bedankt je komt je afspraken na, Sjoerd!

20 september

Super gasten in Amsterdam. Zelf de oude waaltjes mogen pakken en sorteren voor een zeer nette prijs! Mocht ik weer wat nodig hebben zal ik zeker terug komen!!

31 maart
Aangename ervaring

Wij hebben aangename ervaringen met de mannen van de klinker concurrent. De 1e keer behandeld als klant is koning. Levering volgens afspraak. Na een weekend straten achter te komen dat we een halve m2 te kort komen, mag ik zonder pardon aankomen om ons te kort aan te vullen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de prettige samenwerking! Jongens bedankt voor alles!

3 mei
8 cm betontegels

Voor onze tuin zochten we dikke stoeptegels.
Via google bij klinkerconcurrent gekomen.
Zeer goede afhandeling en goede tegels tegen een mooie prijs.
5 sterren voor klinkerconcurrent.nl
Zeer tevreden.

3 mei
Retour

Wij waren minder tevreden over de keuze van onze stenen toen die eenmaal werden geleverd. Na ons verzoek zijn de stenen weer keurig opgehaald en hebben wij ons geld terug gekregen.
Keurig afgehandeld!

17 mei
Oude klinkers

Zeer tevreden, mooie partij oude klinkers gekocht bij dit bedrijf. Werden netjes en volgens afspraak geleverd bij ons thuis. De klant is hier koning!!

19 mei
Oude waaltjes

60 m2 oude halve waaltjes bij de klinkerconcurent gekocht. Eigenaar Sjoerd denkt met je mee. Goed mee te onderhandelen. TOP!!

30 mei
Goed product, goede afspraak.

Een paar weken geleden voor onze tuin 36 m² oude waaltjes (rood gemengd) gevonden. Daarbij twee m³ zand. We hebben een paar keer telefonisch overlegd met Sjoerd over leverdatum en extra zand. De stenen zijn zonder "breuk" of grote beschadigingen, op tijd geleverd en voor een redelijke prijs. Het resultaat is wat we ervan verwachtten, we zijn tevreden.

13 mei
Fijn zaken doen met Sjoerd

We zijn op de werf langs geweest en onze wensen voorgelegd aan Sjoerd. Nam alle tijd voor ons en met een paar voorbeeld stenen weer naar huis. Na een paar de bestelling geplaatst en alles keurig op pallets op tijd in Zeeland geleverd voor een scherpe prijs. Alle stenen hebben dezelfde kwaliteit. Niet verder zoeken gewoon naar Sjoerd gaan.

13 mei
oude walen

Sjoerd je bent de beste en snelste van alle leveranciers.
Nog bedankt voor al je tijd.

13 mei
Oude waaltjes

Top service en mooie walen op tijd geleverd!

13 mei

I was looking for granite bricks and I never thought I would find what I needed so easily and quickly. The guys at Klinkerconcurrent have a massive selection at fantastic prices. They are extremely helpful and friendly. I recommend these guys very highly and I will be back.

18 mei

Zeer snelle en vriendelijke service. Uitgebreid assortiment echt oude klinkers, dus geen nieuwe oud gemaakte klinkers.

11 augustus

Goede prijs en eerlijk advies met snelle levering. Een aanrader!

23 augustus
Dhr.

Na de bouwmarkten afgezocht te hebben naar betonklinkers toch maar eens op internet gekeken. En bij de klinker concurrent terecht gekomen. Ik had maar 4 stenen nodig en mocht ze tot mijn verrassing gratis meenemen. Geweldige service. NOGMAALS BEDANKT!

1 september

Hele prettige ervaring. Ik had niet veel nodig voor een klein stukje in de tuin te bestraten met halve waaltjes. Ik mocht zelf mijn achterbank en kofferbak vullen met wat meer dan genoeg leek. Door eigen inschattingsfout had ik toch net te weinig en ben weer even langs gegaan maar hoefde niet te betalen voor deze aanvulling. Heel netjes!
Ook voor kleinere hoeveelheden zeer aan te raden. Erg laagdrempelig en goedkoop. Bij een tuincentrum zou ik het tienvoudige zijn kwijt geweest, als het niet meer is.
Bedankt.

12 september
Prima bedrijf

Ik haal hier al een aantal jaar mijn gebakken klinkers en ben zeer tevreden! De communicatie is prima en het zijn vriendelijke mensen. Het assortiment is divers met af en toe bijzondere stenen.

Ik zelf koop altijd de hardgebakken klinkers en ben daar zeer tevreden over.
Denken mee en zijn uitermate flexibel.

Aanrader.

16 september
dhr

Ik ben enorm blij met de puntgave 50m2 oude waaltjes die ik besteld heb bij jullie! Ook de levering met behulp van een kleinere vrachtwagen die bij mij in de straat mag komen omdat het verboden is voor zwaar vrachtverkeer was helemaal voor mekaar. Bedankt!

17 november

Zaak bezocht, stenen uitgezocht en volgens afspraak geleverd. Zo zou het altijd moeten zijn.
Nogmaals bedankt

11 april
Trottoir tegels

Zeer goed geholpen. We kwamen uit Alphen aan den Rijn voor maar 6 m², trottoir tegels en we konden uit diversen stapels kiezen. Er werd ons dus niets opgedrongen. Door deze openheid zullen we zeker daar vaker langs gaan en ook onze vrienden/kennissen wijzen op dit adres. Gezien de diversen soorten stenen en de goede prijs, dan is dit bedrijf een aanrader.

11 april
Rest partij

Sjoerd,een man naar mijn hart.
We kwamen op de werf waar nog al wat water stond, geen probleem er werden gelijk wat klinkers neer gelegd om droge voeten te houden. Na even zoeken met raad van Sjoerd hadden we een mooie rest partij voor een goede prijs, we kregen een paar klinkers mee als voorbeeld voor de stratenmaker de dag erna gebeld en besteld. Alles ging perfect twee dagen na de bestelling een vrachtwagen voor de deur waar je u tegen zegt precies op de afgesproken en een correcte chauffeur, ik kan zo nog wel even doorgaan, maar de volgende dag lag ons straatje. Dus mensen jullie hoeven echt niet verder te zoeken, ik zeg gemoon Doen.

11 april

Vandaag klein partijtje stenen nodig gehad en wil graag de mannen van de Klinkerconcurrent een compliment maken... ouderwetse service, zeldzaam tegenwoordig! Ze denken mee en zijn zeer behulpzaam TOP!!

11 april
natuursteen

Eindelijk gevonden wat we zochten: mooi natuursteen voor een terras! De stenen mochten weken bij de Klinkerconcurrent blijven liggen totdat onze tuinwerkzaamheden eindelijk begonnen. Vriendelijke mensen, prima prijzen en een heel goede service!

16 april
gebakken dikformaat

ik heb 37 pallets dikformaat gekocht. een prachtige partij stenen. goede service en scherpe prijs. sjoerd je bent steengoed.

12 juli
Prima geregeld

We hebben onze stenen uitgezocht op het terrein. Na het uitzoeken werden ze direct op pallets gezet en keurig volgens afspraak afgeleverd. Chauffeur zet het netjes bij je thuis op de gewenste plek. Ook dat ging prima geregeld. Ennnuhh... mooie prijs voor de stenen.